2010. február 9., kedd

Joe Jackson a Larry King Live vendége



Los Angeles, California -- Michael Jackson apja szerint a fiát meggyilkolták, és Dr. Conrad Murray csak "bűnbak" egy összeesküvésben. " Igazságot akarok a fiamnak, és az igazságszolgáltatás számomra a gyilkosság vádja lenne." mondta Joe Jackson Larry King-nek. Azt állítja, Michael Jackson mondta az édesanyjának, mikor a london-i koncertjére készült tavaly, hogy

attól tart, meg akarják ölni. "Félt a koncertsorozattól, mert attól tartott, hogy nem lesz esélye végigcsinálni azokat." mondta Joe Jackson. "Még a gyerekek is azt mondják, nekik is mondta az apjuk, hogy attól fél, megölik." A bíró megtagadta Murray orvosi engedélyének bevonását, ugyanakkor elrendelte, hogy az orvos nem használhat anesztetikus drogokat a pácienseinél. "Nem akarom, hogy embereket szedáljon" mondta Keith L. Schwartz Bíró Murray-nek.
A Jackson család később reagált a tárgyalóteremben történtekre: "Nem elég," mondta Jermaine Jackson arra a kérdésre, mit gondol a vádról. "Nem tetszik, ami odabent történt," mondta Joe Jackson amikor elhagyta a Bíróság épületét.

(Forrás eredeti nyelven: CNN)

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése