2010. február 9., kedd

Michael Jackson édesanyja megszólal




Michael Jackson gyászoló édesanyja állítja, Dr. Conrad Murray "megölte" a fiát - annak ellenére, hogy az orvos ártatlannak vallotta magát gondatlan emberölés vádjában.
Katherine Jackson végignézte, amint a z orvos - aki Michael-el volt tavaly Júniusban - vallomást tett a Los Angeles-i Legfelsőbb Bíróságon hétfőn. Később Katherine úgy nyilatkozott, hogy az orvos hazudott a bírónak.
"Hazudik" mondta Katherine. "Bűnös. Senki sem volt a fiammal rajta kívül. Csak a saját hátsóját próbálja védeni. Megölte őt. Nem felügyelte rá."
Michael testvére La Toya szintén felszólalt Murray ellen és azt nyilatkozta, hogy folytatja a harcot, hogy igazságot szolgáltasson a néhai "Thriller" énekesnek.
"Michael-t meggyilkolták, és bár Dr. Murray kezei közt halt meg, hiszem, hogy Murray egy sokkal nagyobb terv része volt." - mondta. "Mások is benne vannak, és addig nem nyugszom, és addig harcolok, amig a felelősök kilétére fény nem derül és az igazság kiderül."
Murray - aki az Ügyészség szerint hanyagságból, de rosszhiszeműség nélkül megölte Michael-t - 75 000 dollár óvadék ellenében szabadon engedték.
Azonban, Murray ügyvédje, Edward Chernoff attól tart, az ügyfelének aligha lesz tisztességes tárgyalása Michael népszerűsége miatt.
Arra a kérdésre, miszerint valószínűnek tartja-e, hogy olyan esküdtszéket találnak, amely képes lesz elfogulatlanul ítélni, az válaszolta "Nehéz lesz, de ha sikerül megtalálni a megfelelő esküdtszéket, akkor megkapjuk a megfelelő ítéletet is."
Murray-t azzal vádolják, hogy Michael-nak erős anesztetikus drogot, Propofolt adott, hogy segítsen neki aludni, és ez Június 25-én halálához vezetett.
Ha elítélik, Murray 4 éves börtönbüntetést is kaphat.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése