2010. február 11., csütörtök

Michael Jackson és az Új Világrend

Ha még van bármi kétséged afelől, hogy miért halt meg MJ, akkor hadd tisztázzak néhány dolgot.



Hallottál már valaha az Új Világrend-ről? Ennek az elitnek, amely Illuminati néven is ismert, piszkos tervei vannak a z emberiséggel. És nem a távoli jövőben. Ezek a nagy változások még a mi időnben fognak bekövetkezni. Úgy gondolják túl sokan vagyunk, úgy gondolják haszontalanok vagyunk.
A háború szükségszerű nekik, több okból is. Bárki, aki ellenáll nekik, főleg ha hatalma is van nagy közösségek befolyásolására, veszélyforrás nekik. Michael a béke oldalán állt, és nyilvánvalóan megvolt a hatalma is, hogy változást hozzon. Ezért kellett meghalnia.

Kennedy elnök "árnyékkormányról" beszélt és az életével fizetett ezért. Ghandi és Tupac is jó példa erre.
Bono viszont az Új Világrend eszköze. Bánom, hogy volt idő, hogy hallgattam a zenéjüket. Naná, hogy jelölték a Nobel Békedíjra..ez is a játék része.
A média TELJES MÉRTÉKBEN az árnyék emberek ellenőrzése alatt. áll. A nagyrésze annak amit tudsz, vagy hiszed, hogy tudod, hazugság. Hazugságok hálójában élünk, mert ez az ami segíti az Elit terveit. Aki uralja a múltat, uralja a jövőt.
Aszpartamot és fluoridot tesznek az ételeinkbe és italainkba, hogy apátiában tartsanak minket. Olvass utána!
Nem lehet érdekek ütközése az, hogy az NBC (amely a General Eletcric tulajdona) háborút reklámoz, és a General Electric nagylelkűen felszerelést ajánl a nagy olaj cégeknek háború esetén?
Dr. Conrad Murray-t ezek az ember fizették, hogy megölje Michael-t. Hála istennek a Jackson család tisztában van azzal, hogy a testvérüket/fiúkat meggyilkolták és hallatják is a hangjukat. Ahogy LaToya mondta: "Ők megölték a testvéremet". Ők...kik is lehetnek azok az ők, barátaim?
Vagy mi van Jermaine Jackson-al, aki arról beszélt, hogy hogyan szervezték meg "ők" Michael megvádolását, hogy tönkretegyék a jóhírét, és ahogy meg akartak szabadulni tőle, amikor Michael át akart térni akz Iszlám vallásra.
Attől függően, hogy milyen reakciókat kapok erre a posztra, lehetséges, hogy további információval fogok szolgálni az Új Világrendről, mivel elég sokmindent tudok a témáról. Ezzel tartozom Michael-nek.

(forrás eredeti nyelven: Magnetic North Pole )

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése